STUDIRANJE NA DALJINU
Home | O nama
O nama

Dodiplomske studije

Menadžment
Marketing

IT Program

Master Mind Series
ECDL

ESB Executive diploma

Open courses
 

English School of Business već 12 godina postoji као akreditovani centar renomiranih britanskih obrazovnih institucija po čijim licencама realizujemo studijske programe na sledeći način: matični fakultet iz Velike Britanije propisuje nastavni plan i fond časova, proverava stručnost naših predavača i daje sud da li zadovoljavaju kriterijume za držanje nastave na određenom predmetu, koja će se izvoditi na engleskom jeziku. Nakon odslušane nastave, studenti polažu ispit u pisanoj formi u vidu eseja i zadataka koje su osmislili profesori na matičnom fakultetu, koji te ispite i ocenjuju. Nakon toga, studentima stižu rezultati i nakon položenih svih ispita – diplome. Diplome izdaju matične obrazovne institucije i one su iste kao diplome koje primaju studenti koji se školuju u UK. To znači da upisom kod nas postajete student britanskog fakulteta, učite po istom programu kao britanski studenti, iz istih knjiga i dobijate diplomu koja je prepoznata u celom svetu.

Programi u našoj ponudi:

- The Institute of Commercial Management www.icm.ac.uk
Graduate Diploma in Management Studies
Graduate Diploma in Marketing

Osim programa studija ESB realizuje i Capability Building - Executive Training za potrebe firmi koje zele da dodatno edukuju svoje zaposlene, i to kroz:

  1. Open Courses
  2. Tailor Made Courses
  3. ICM - Single Subject

Naši programi namenjeni su:

  • mladim ljudima koji žele da steknu primenjena znanja
  • zaposlenima koji žele da unaprede svoje znanje
  • poslodavcima koji žele da kroz obrazovanje svojih zaposlenih unaprede rad firme

ESB
Predavači
ESB

Iskustva naših studenata

ESBNenad Nikolić

Nakon završene srednje škole nisam bio siguran da li želim da studiram u inostranstvu ili u Srbiji. U tom trenutku se ESB našao kao idealno rešenje za mene jer je nudio sve prednosti domaćeg i stranog fakulteta.

ESB

ESBAleksandra Putrih

Uvek sam oklevala kada je bilo potrebno upisati se na neki od fakulteta Univerziteta u Beogradu. Verovatno me je neizvesnost zaposlenja i poslovne pozicije nakon ulozenog petogodisnjeg truda odbijala od toga da postanem student BU. Umesto toga odlucila sam da se upisem na ICM studije u okviru ESB Belgrade i postanem engleski student, registrovan u knjigama UK.

ESB

ESBAna Seničić

Četvrtu godinu srednje škole završila sam u Americi i nakon tih godinu dana, želela sam da neko vreme ostanem u Srbiji. Ipak, glavna dilema bila je izbor fakulteta...

ESB

ESBSanda Plavec

Studije na ESB-u (smer Markeintg) brzo su prošle u uslovima interesantne nastave, razmene iskustava, obogaćivanja jezika novim terminima. Nakon dobijene diplome zaposlila sam se u banci SOCIETE GENERALE, gde su mi znanja sa studija mnogo pomogla kako u stručnom smislu, tako i na planu sigurnosti u onome što radim i kako treba da uradim...

ESB