STUDIRANJE NA DALJINU
Home | IT Program
IT
Program

Dodiplomske studije

Menadžment
Marketing

IT Program

Master Mind Series
ECDL

ESB Executive diploma

Open courses
 

NIIT ESB Centar

A global dream…

To bring people and computers together in a way that the world could reap the benefits of IT education. The way to achieve that dream was to create a talent pool of bright young minds who would power engines of growth of the global economy.

NIIT Limited je svetska kompanija osnovana 1981. i najveća je kompanija za obuku i obrazovanje u IT oblasti u Indiji i među prvih petnaest kompanija u svetu.
NIIT je danas prisutan na svim kontinentima, a od nedavno, zahvaljujući English School of Business (ESB) iz Beograda, koja je uspostavila saradnju između Indije i Srbije na polju informatičkog obrazovanja, Srbija je postala trideset četvrta zemlja sveta u kojoj je NIIT prisutan.

ESB je prvi akreditovani NIIT Centar u Srbiji!

Zašto NIIT?

  • NIIT sarađuje sa velikim brojem renomiranih svetskih firmi na polju implementacije softverskih i hardverskih rešenja (Sony, Boeing, Sun Microsystems, General Motors, AT &T, IBM, British Airways…)
  • Za potrebe IT giganata kao što su kompanije Microsoft, Oracle, Intel i druge, NIIT eksperti su napisali veliki broj stručnih knjiga o tehnologijama koje su ove kompanije razvile
  • U preko 3 000 centara širom sveta na NIIT programima obuči se više od 600.000 polaznika svake godine
  • Do današnjeg dana na NIIT programima diplome je steklo više od 3,5 milona polaznika

Zašto NIIT U Srbiji?

Ako uzmemo u obzir činjenice da:

  • Danas, sa sve većim uticajem kompjutera i informacionih tehnologija i sa razvojem IT industrije, moderno društvo zahteva sve veći broj softverskih i mrežnih profesionalaca
  • 90 procenata srednjih i velikih preduzeća podjednako koristi obe tehnologije (.Net i Java Technologije) prilikom sopstvenog softverskog razvoja
  • Gotovo svakoj kompaniji su potrebni softverski inženjeri, a očekuje se da će potreba za ovim kadrom u budućnosti biti veća od potrebe za ostalim IT stručnjacima
  • Stručnjaci za mreže danas su među najcenjenijim i najplaćenijim radnicima u svetu

Shodno svim navedenim podacima zadovoljstvo nam je da Vam ponudimo, u okviru NIIT ESB Centra, internacionalno priznate i sertifikovane programe.

Master Mind Series (MMS) – program profesionalnih studija.

Osim profesionalnog studijskog programa (MMS), ESB NIIT Centar nudi i realizuje veliki broj najsavremenijih i industrijski relevantnih kraćih edukativnih programa u oblasti IT, ali i mogućnost kreiranja i sprovođenja posebno dizajniranih programa u zavisnosti od specifičnih potreba kompanija.

Mogućnosti obrazovanja kroz ove programe su zaista velike i zavise isključivo od Vaših interesovanja i veština.

Prvi korak ka uspešnoj IT karijeri je upravo odluka koji od naših programa bi najviše odgovarao Vama.

ESB
ESB

Download

Microsoft Technologies ESB

222kB

.NET Technologies ESB

263kB

J2EE Technologiesk ESB

230kB

Linux Technologies ESB

225kB