STUDIRANJE NA DALJINU
Home | O nama | Iskustva studenata: Ana Seničić
O nama

Dodiplomske studije

Menadžment
Marketing

IT Program

Master Mind Series
ECDL

ESB Executive diploma

Open courses
 

Iskustva naših studenata

Ana Seničić

Četvrtu godinu srednje škole završila sam u Americi i nakon tih godinu dana, želela sam da neko vreme ostanem u Srbiji. Ipak, glavna dilema bila je izbor fakulteta.
Krajem juna sam videla oglas ESB-a u novinama i jako sam se obradovala da fakultet poput ovog postoji i u Beogradu.

Aduti ESB-a koji su me najviše privukli bili su saradnja sa fakultetima iz Velike Britanije, nastava na engleskom jeziku i priznatost diplome u inostranstvu. Pošto sam imala ( a i dalje imam) planove za odlazak na dalje studije u inostranstvo, ova činjenica bila je za mene od presudne važnosti.

Odabrala sam program za Graduate Diploma in Marketing jer su mi se predmeti, kao i generalno sama materija  učinili veoma zanimljivim.

Naravno, na svaki fakultet, ma koliko bili uvereni u njegov kvalitet, ipak krenete sa određenom dozom zadrški. “Da li..?” , “Šta ako…?” , “Možda je ipak trebalo…” su neka od  tipičnih pitanja koja ćete postavljati sami sebi.

Ipak, posle odslušana 4 trimestra, mogu sa zadovoljstvom da kažem da je većina mojih očekivanja bila ispunjena.
Kvalitetni udžbenici, vrlo kvalifikovani i ljubazni profesori, interaktivna nastava, gostujući predavači, odlazak na praksu, učinili su ovu obrazovnu ustanovu jedinstvenom na ovim prostorima, vrednu moje odluke.

Po svim očekivanjima, a i svom uloženom trudu, nadam se dobijanju Graduate Diplome u junu 2005.
Svoje buduće studije nameravam da nastavim najverovatnije u Kanadi. Ipak, ostavljam otvorene sve opcije, jer je vrlo moguće da, poput drugih studenata koji su završili ESB, postanem i deo radnog sveta. 

Svako ko želi detaljnije informacije o mom iskustvu u ESB-u, može me kontaktirati na mail: finallyinyugoslavia@yahoo.com 

I zapamtite, “Education in ESB IS a privilage”!
Stavovi Studenata

Stavovi naših sadašnjih i bivših studenta, u anonimnoj anketi....

ESB

720kB

ESB

Iskustva naših studenata

ESBNenad Nikolić

Nakon završene srednje škole nisam bio siguran da li želim da studiram u inostranstvu ili u Srbiji. U tom trenutku se ESB našao kao idealno rešenje za mene jer je nudio sve prednosti domaćeg i stranog fakulteta

.ESB

ESBAleksandra Putrih

Uvek sam oklevala kada je bilo potrebno upisati se na neki od fakulteta Univerziteta u Beogradu. Verovatno me je neizvesnost zaposlenja i poslovne pozicije nakon ulozenog petogodisnjeg truda odbijala od toga da postanem student BU. Umesto toga odlucila sam da se upisem na ICM studije u okviru ESB Belgrade i postanem engleski student, registrovan u knjigama UK.

ESB

ESBAna Seničić

Četvrtu godinu srednje škole završila sam u Americi i nakon tih godinu dana, želela sam da neko vreme ostanem u Srbiji. Ipak, glavna dilema bila je izbor fakulteta...

ESB

ESBSanda Plavec

Studije na ESB-u (smer Markeintg) brzo su prošle u uslovima interesantne nastave, razmene iskustava, obogaćivanja jezika novim terminima. Nakon dobijene diplome zaposlila sam se u banci SOCIETE GENERALE, gde su mi znanja sa studija mnogo pomogla kako u stručnom smislu, tako i na planu sigurnosti u onome što radim i kako treba da uradim...

ESB